Skip to main content

Driedaags verblijf
“Van Verlangen Naar Verandering.”

Jij, met jouw bedrijf naar Next Level!

Herken je dit?

 • Je hebt het gevoel dat je het anders wil maar weet je niet zo goed wat en hoe.

 • Of weet je wel wat je anders wil maar vliegen de ideeën om je oren en weet je van gekkigheid niet waar je moet beginnen, dus laat je het maar zo, hopend dat er een moment komt dat je er echt even voor kan gaan zitten. Tegen beter weten in want als je heel eerlijk bent: er is nooit een goed en rustig moment.

 • Vliegen de weken en maanden voorbij, je begint het stiekem al op te geven. Het is wat het is, je hebt het ermee te doen, al blijft het kriebelen en malen in je hoofd.

 • Je voelt aan alles dat er meer in je zit. In jou en in je bedrijf. Je wil zo graag volledig en vol gas gaan voor jouw bedrijf. Jouw bedrijf, jouw voorwaarden, zoals jij wil. Ondernemen met vrijheid, poen met je passie verdienen. Doen wat jij het allertofste vind om te doen.

 • Je wil uitgedaagd worden, aangezet en getriggerd worden. Die schop onder je kont krijgen die je jezelf niet kan geven, je wil vooruit!

 • Je bent helemaal klaar met alle trutexcuses die je jezelf de hele dag vertelt.

Hoe zou het voor je zijn..

 • Als ik jou help om jouw bedrijf, jouw praktijk of salon volledig naar de next level te tillen.

 • Dat je eindelijk gaat afrekenen met alle gedoe, met alle stemmetjes in je hoofd die de hele dag lopen te zeuren, te janken.

 • Als je in alle rust aan je bedrijf kunt werken. Schrijven, plannen, uitwerken, alles wat in je hoofd zit op papier en samen de acties erbij neerzetten.

 • En alle ideeën die je hebt gaat uitwerken en we samen echt een goed plan maken waarbij je precies weet wat en hoe je vanaf nu anders gaat doen.

 • Als je alle rust en tijd voor jezelf hebt, zonder afleiding van gezin, huishouden. Zonder alle to do dingen die je thuis afleiden, zodat je met volledige focus aan de slag gaat.

Wat ik voor jou heb kun je nergens anders krijgen en is helemaal nieuw!

Deze 3 dagen verblijf je in het bijzondere Stalhuys in Reeuwijk bij ons op de boerderij.

Overnachten in Het Stalhuys is niet zomaar een overnachting, het is een beleving! Te midden van de echt oerhollandse natuur verblijf je in de voormalige koeienstal waar vroeger de koeien stonden.

In januari 2024 is Het Stalhuys volledig gerenoveerd en ingericht met behoud van authentieke details. De originele stalraampjes, houten balkenplafond gecombineerd met hedendaagse kunst van jonge Nederlandse ontwerpers maakt dat je je niet alleen direct thuis voelt maar ook dat het oprecht genieten is. 'History meets future', kom het allemaal beleven in Het Stalhuys!

Ik heb voor jou...

 • Een volledig verzorgd weekend in Het Stalhuys in Reeuwijk, bij ons op de boerderij.

 • We gaan samen aan de slag op verschillende coachmomenten. We kijken naar je wensen, je doelen en maken jouw plan.

 • Je krijgt in totaal 4 uur coaching van mij op de tijden en uren die we samen bepalen.

 • Na dit weekend staat jouw bedrijf als een huis, ben je vol zelfvertrouwen, weet jij exact wat je moet doen en ga je naar huis met een bak energie waar je U tegen zegt. Met een stevig plan, helder en duidelijk zodat je maandagochtend direct vol gas kunt gaan.

 • Drie dagen lang tijd voor jezelf en werken aan de next level van jouw praktijk of salon. Inclusief twee keer ontbijt, een keer diner.

Van Verlangen Naar Verandering, ik gun het jou van harte!

Eenmalige investering nu geen 1497 euro exclusief btw, maarrr…

Investeren in jezelf en in je bedrijf

De investering die je voor jezelf en je bedrijf doet is het volledige bedrag van 1497 euro exclusief btw.

En… Speciaal voor jullie als mijn trouwe volgers heb ik een vroegboekkorting tot 15 mei 2024 en betaal je geen 1497 euro, maar 997 euro!

Op 15 mei 2024 om 20.00 uur loopt deze aanbieding af en betaal je 1497 euro. Dus wees er snel bij, dan pak je die korting, en jij hebt de eerste keuze voor jouw gewenste data! Je kunt dit bedrag in 1 keer betalen of in twee termijnen betalen. Wat fijn is, is dat je deze investering als zakelijke kosten kunt boeken.

Veel gestelde vragen

Ik wil graag samen met mijn man komen, kan dat ook?

Ik weet uit eigen ervaring dat het juist fijn is om alleen te komen. Niet omdat ik je man niet aardig vind, maar omdat ik weet dat dit weekend je zoveel meer gaat brengen als je alleen komt. Je kunt je dan volledig focussen op jezelf, jouw verandering jouw groei en in alle rust toegeven aan wat jij nou wil, zowel zakelijk als privé.

Ik wil graag samen met een collega komen, is dit mogelijk?

Het is fijn als je je volledig op jezelf kan focussen, dus alleen komen zou de voorkeur hebben. Mocht je toch graag samen met een collega komen, laten we dan even een online zoomafspraak maken om te kijken of het passend is.

Ik ben nooit eerder alleen weggeweest en vind het best spannend..

Dat begrijp ik volledig. Ik kan je verzekeren dat je bij mij in goede handen bent. Ik zal ervoor zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Mijn intentie is om er een fantastisch, positief weekend van te maken waarin jij mooie stappen gaat zetten die er echt voor zorgen dat je van Verlangen naar Verandering gaat.

Krijg ik accreditatiepunten hiervoor?

Ik heb geen accreditatie aangevraagd.

Komen er nog meer kosten bij?

Er komen geen kosten bij.

Ik ben geen beautyondernemer, is dit ook voor mij?

Dit is voor vrouwen met een eigen bedrijf. Of je nu een pedicurepraktijk hebt, een schoonheidssalon of een bloemenwinkel, je bent hier precies waar je wezen wil.

In het korte online kennismakingsgesprek kijken we samen of dit weekend ook voor jou passend is.

Moet ik zelf beddengoed en handdoeken etc meenemen?

Alle beddengoed, handdoeken zijn geregeld. Jij mag volledig ontzorgd genieten.

Ik heb al eens een webinar/ training/ traject bij je gevolgd, is dit voor mij leerzaam?

Absoluut. Ik laat je al je blinde vlekken zien, geef je een schop onder je kont en ik zorg ervoor dat je bij jezelf denkt “Nou dacht ik dat ik alles op orde had, weet ze me toch weer aan te zetten.”

Reminder, pak jouw kans! En pak die vroegboekkorting van 500 euro en betaal geen 1497 euro, maar 997 euro! 

Hoe gaaf is dat! Waar wacht je op, stuur me een priveberichtje en jouw plekje is verzekerd! Jij hebt de eerste keuze voor jouw gewenste data!

Reacties van klanten, deze collega’s gingen je voor
om van Verlangen naar Verandering te gaan

“ Wat vond ik het spannend om naar Reeuwijk te gaan. Ik heb ervan genoten. En het heeft me ook inzichten gegeven en niet alleen op zakelijk gebied. Je weet altijd met je mooie uitleg, metaforen en eigen ervaringen het zo duidelijk te maken dat het binnen komt. Joyce superbedankt.”

Marinet

“ Het was een heerlijk weekend, lekker uitgerust maar ondertussen ook gewerkt. Joyce weet precies wat ze moet zeggen als ik het denk. Ik zou zo terug komen. Als je twijfelt: gewoon doen. Dit is de moeite dubbel en dwars waard.”

Esther

“ Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn bedrijf wat ik zelf niet opgelost kreeg. Door deze dingen met Joyce te bespreken en te analyseren is het me heel duidelijk geworden hoe het komt. Dit weekend was me alles waard. Ik zou tegen collega’s willen zeggen, pak die kans en investeer in jezelf. Want je verdient het gewoon terug. Persoonlijke ontwikkeling waar je zoveel voor terug krijgt. Gewoon doen!”

Maria