Skip to main content

“Slim en Snel Structuur in 5 weken”
Werk Slimmer, Niet Harder.

Geen zin/tijd om al deze informatie te lezen?

Beluister de tekst als interactieve podcast!

Oef! Wat een gedoe allemaal..

Je zit vol met ideeën die je in je pedicurepraktijk wil doorvoeren

Je hebt zoveel plannen in je hoofd waar je graag mee aan de slag zou gaan. Fijne behandelingen die je wilde gaan geven, mooie cursussen waar je zo blij van thuis kwam maar die nu liggen te verstoffen in de kast. Je had er zo zin in, maar het komt er niet van om dit goed neer te zetten.

Iedere keer opnieuw neem je je voor om hiermee aan de slag te gaan. Je zet het op je “To do” lijstje, maar het schuift elke keer weer door naar het lijstje van volgende week.

Je komt er maar niet aan toe, je hebt het ook zo druk!

Je bent de hele week druk met je klanten, appjes beantwoorden, je huishouden, gezin en zorg voor je ouders. Je loopt maar te rennen en te vliegen en je To do lijstje lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter.

De weken vliegen voorbij, je blijft maar in die spreidstand staan van iedereen helpen en pleasen. Overal en nergens zijn, je hebt het gevoel dat je de hele dag opgejaagd wordt. Door alles en iedereen maar bovenal door jezelf. Je moet dit, je moet dat, altijd maar dat “moet moet moet..”

Je bent de grip en het overzicht op alles wat je moet doen behoorlijk kwijt. Zo hard werken, altijd maar ‘aan’ staan voor alles en iedereen, je wordt er doodmoe van. Avond na avond plof je na een lange dag werken op de bank en denk je bij jezelf “Is dit het nou? Is dit waarvoor ik hier ben? Om altijd maar te werken en zorgen voor iedereen? Wanneer komt mijn tijd?”

Je wil graag meer overzicht, meer structuur in je agenda, in je werkdagen zodat je niet als een kip zonder kop blijft rondrennen. Je koopt weer een nieuwe agenda, maakt schema’s en lijstjes, streept door en probeert te plannen. Wat je ook doet, het werkt gewoon niet!

Je vraagt je regelmatig af hoe anderen dat doen. Je hebt geen idee. Het is alsof je in een donkere kamer bent en je de uitgang niet kunt vinden. Gek word je ervan!

Je bent drukker dan ooit maar geld overhouden.. ho maar. Iedere maand opnieuw zie je hoeveel uren je hebt gewerkt en hoeveel geld je daarvan overhoudt..

Regelmatig mopper je boven die volle agenda dat je net zo goed voor een baas kan gaan werken, dan hou je er meer aan over. Maar ja, dat is ook niet wat je wilt.

Ik ga je helpen.

Ik weet dat je te druk bent. Dat je niet wil klagen maar dat het je allemaal behoorlijk boven de pet begint te groeien.

Je wil zo graag meer rust in je hoofd, al die mooie ideeën die je hebt echt op gaan pakken en in je praktijk neerzetten maar de tijd ontbreekt.

Na dit traject van slechts 5 weken..

 • Heb je al direct meer tijd per week om AAN je praktijk of salon te werken, zodat je al die mooie plannen echt kunt gaan uitwerken en inzetten. Zodat je meer geld kan verdienen.

 • Heb je eindelijk meer rust in je hoofd zodat je je werk ook echt kunt loslaten en gaat genieten van de dingen die het leven echt leuk maken. 

 • Heb je meer overzicht en controle over alles wat je moet doen op een dag.

 • Staat je praktijk als een huis en weet je exact hoe je elke keer opnieuw die “To do” lijstjes echt af krijgt.

 • Heb je weer zin in je werk, krijg je er energie van en ben je ’s avonds moe maar voldaan.

 • Heb je het gevoel dat je er weer op een goede, gezonde manier tegenaan kan.

 • Krijg je meer gedaan in minder tijd, zodat je zelf kunt kiezen wat je met die extra vrije tijd gaat doen. Neem je meer klanten aan of ga je voor een extra vrije dag in de week.

 • Heb je een stevig actieplan met praktische stappen zodat je ook na die 5 weken exact weet wat jij gaat doen.

 • Werk je slimmer, niet harder.

Wat klanten over mij zeggen...

“ Door met jou te werken zie ik waar ik het al jaren verkeerd doe. Ik snap nu waar het mis ging en ben zo blij dat ik dat nu weet. Het scheelt me bijna 7 uur in de week! En het was niet eens moeilijk om dit te veranderen. Ik heb nu eindelijk weer tijd om te sporten en te dansen.

Inge Vlasveld, Pedicuresalon Voetje voor Voetje

“Heb je echt een beetje een duwtje in de rug nodig dan zou ik zeker het traject bij Joyce aangaan want zij kan je absoluut helpen. Natuurlijk moet je zelf stappen gaan zetten maar ze zal je zeker aanmoedigen dat te gaan doen.”

Sytske Romijn, Pedicure Cherish your Feet by Sytske

“Ik heb ontzettend veel dingen geleerd over mezelf maar Joyce laat me ook dingen zien dat ik zeg “He. Daar heb ik zelf nog nooit aan gedacht.”

Josephine de Feijter, Feet2Care Medisch Pedicurepraktijk

Natuurlijk ben je te druk om nu het traject in te gaan

Dat snap ik helemaal. Maar als je heel eerlijk bent weet je zelf ook dat er geen rustig moment komt als je zo door blijft gaan. Er is nooit een goed moment.

Het is belangrijk dat je een besluit neemt. Wil je zo doorgaan of ben je er klaar mee en wil je graag leren hoe het makkelijker, slimmer kan? Zodat je leert hoe je meer tijd krijgt.

Dit is een telkens terugkerend probleem waar je echt tegenaan blijft lopen tot je een besluit neemt.

Het is belangrijk dat je gaat kijken wat er gebeurd.

 • Als eerste moet je het helemaal spuugbeu zijn.

 • Dan maak je een keuze: “ga ik zo door of wil ik het nu echt gaan aanpakken” Ga je zo door dan weet je zelf ook dat je dit niet heel lang meer kan volhouden. De werkdruk wordt alleen maar groter en je “to do” lijstje wordt langer dan ooit.

 • Of investeer je geld en tijd zodat je leert hoe je in minder tijd meer geld gaat verdienen.

 • Aan jou de keuze om een besluit te nemen.

Deze vrouwen gingen je voor...

Online Groepstraject

“Slim en Snel Structuur in 5 weken.” Werk Slimmer, Niet Harder.

In 5 weken gaan we samen aan de slag! Krijg de klanten, de omzet en de praktijk of salon die bij jou past!

 • 5 Weken gaan wij samen aan de slag

 • Welkomstpakket met gedrukt werkboek wordt opgestuurd

 • 5 Modules

 • 5 Webinars

 • Toegang tot de online leeromgeving

 • Lidmaatschap besloten groep 

 • Elke dag persoonlijk advies van mij op al je vragen

 • Persoonlijk coachingsgesprek

 • ProCert accreditatie: 3 punten in domein ondernemerschap

De investering voor dit traject is nu nog 597 euro excl btw. (en ik kan je niet beloven dat dat zo blijft.. dus pak die kans 😊)

Onderwerpen van de modules die aan bod komen:

Module 1 Focus
Module 2 Geld
Module 3 Tijd
Module 4 Grenzen
Module 5 Vrijheid

Start data:

Vrijdag 13 september 2024

Vrijdag 1 november 2024

Vrijdag 7 februari 2025

Vrijdag 9 mei 2025

Natuurlijk heb je vragen

Ik kan niet op vrijdag, is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem, je kunt alle webinars terug kijken.

Hoeveel deelnemers zitten er in de groep?

Ik hanteer een maximum van 25 personen.

Wat bedoel je met elke dag feedback van jou?

Je kunt elke dag vragen stellen in de groep en ik ben er elke dag om op jouw vragen antwoord te geven en jou te helpen.

Ik heb nu geen geld, kan ik in termijnen betalen?

Doordat het traject slechts 5 weken is kun je niet in termijnen betalen.

Kom ik in aanmerking voor een STAP subsidie?

Ik werk niet met STAP maar je kunt deze investering als zakelijke kosten boeken en dus van je zakelijke rekening betalen.

Wanneer sluit de aanmelding?

De aanmelding sluit 5 dagen voor startdatum maar ik zou zo snel mogelijk aanmelden want vol is vol.

Ik ben een oud klant en heb bij jou al een traject gevolgd. Is dit ook wat voor mij?

Zeker, in dit traject is alle focus op meer geld verdienen door minder hard werken. Met nog meer tools en echte schema’s waardoor je exact weet wat jou gaat doen om dit te bereiken. En als ( oud) klant heb ik een extra verrassing voor je. Mail me dan even joyce@joycedewitcoaching.nl

Ervaringen van anderen...

Marinet Hoeks

Medisch Pedicurepraktijk PediCasa

Mijn grootste probleem was dat ik het gevoel had dat ik altijd maar met mijn werk bezig was. En dat ik van alles wilde veranderen/uitbreiden, volop ideeën zit maar niet wist waar ik moest beginnen..

Door het traject van Joyce wordt je aan het denken gezet wat je nu echt wilt en vooral wat je NIET wilt.. En getriggerd om er ook iets mee te doen. Ik zelf heb vooral in het begin al meteen dingen aangepakt die ik niet graag meer deed. Voor mij waren dit oa de werkavonden..

Ik zou het traject slim en snel structuur zeker aanraden om wat tips en tricks te krijgen om de goede weg in te slaan. En Joyce, die weet er echt een feestje van te maken en met haar duidelijke taal en voorbeelden weet je waarom en hoe je het aan moet pakken. Je hoeft het echt niet in je eentje te doen. Bedankt voor de eerste stappen in de goede richting.

Marjolijn Both

Pedicuresalon Marjolijn

“Mijn probleem was Pijsverhoging: wanneer, hoeveel, aankondigen, niet aankondigen, wat zullen de klanten zeggen e.d.. Praat met Joyce en je bent gelijk sterker/krachtiger. Je doet het gewoon, gladde rug/kin omhoog voor negativiteit.

De uitleg van alle 5 de lessen zijn heel goed en duidelijk uitgelegd, zodat je het allemaal begrijpt en vraag elkaar om hulp. Je krijgt er geen spijt van. Ik had al grote stappen gezet maar nu nog een paar meer Joyce en medecursisten dank jullie wel voor al je tijd, geduld, gelach en de fijne gesprekken.

  Reviews

  Meer geld verdienen in minder tijd

  “Joyce leert mij dingen waar ik zelf niet aan gedacht heb. Omdat ze zelf ook pedicure is geweest begrijpt ze precies waar ik mee zit. Dat vind ik heel fijn. Ze kost me geen geld, ze levert me geld op. Ze helpt mij om mijn praktijk echt neer te zetten zoals ik dat wil. En dat vind ik heel fijn.”

  Maria van Grol, Pedicurepraktijk Prettig te voet